Overestim ikke dette England

Belgien, hvor alle de vigtigste spillere kæmper, Til sidst besejret for at tage del i rotationen, England Fodboldtrøjer Dame som giver yngre spillere flere muligheder, Formentlig i forventning fra de fleste mennesker.

Begge hold spillede meget selvsikker og afslappet. Evnen til at organisere og styre spillet, Det er værd at rose. I modsætning hertil er den belgiske tre-line-serie, Tag din egen kraftfulde offensiv evne ud; England ser længere ud, De bruger dette spil til at træne, Og i tandem fire år efter næste VM.

England har opnået målet om at træne unge hold. Men vil de virkelig være bedre end denne i næste verdensmesterskab? Men du skal stille et spørgsmålstegn. Mange tror, at Fodboldtrøje England ikke har været i stand til at gå videre i Rusland. Det er prisen, der betales for at være ung. Faktisk for dette spil, Når begge indrømmede mål er udsat, Utilstrækkelig erfaring i den engelske forsvarslinje, De to centrale forsvarere er defensive modstandere efter indsættelsen og den midterste indtrængning, Stadig bud.

Den magiske fløjte er på toppen af sin karriere

Croatian Modric er en af de bedste resultater i verdensmesterskabet. Fodboldtrøjer Dame Kroatisk træner dalic Udførelsen af Magic Flute er også fuld af ros.

“På klubben niveau Luca har opnået alle mulige resultater, Men han har stadig ingen ære på landsholdets niveau. I betragtning af hans alder, Dette burde være hans sidste verdensmesterskab, Jeg er meget glad for at han kan komme ind i semifinalen, Men det er også resultatet af alle aktørers indsats. ”

Dette VM, Croatian Modric spillede en meget vigtig rolle i holdet. Den 33-årige kroatiske magiske fløjte, Kan du deltage i næste verdensmesterskab? Stadig ukendt. Men det er sikkert det Fodboldtrøje Kroatien Magic Flute er ivrig efter at være i denne verdensmesterskab, Skriv historie med sine holdkammerater.

Mbape vil snart regere verden

Ifølge rapporterne sagde Wenger, 5-6 spillere vil styre verden, Den franske Fodboldtrøjer Dame Mbape er en af dem.

Wenger sagde: “Mbape har angrebet det argentinske hold. Han er meget farlig i hele spillet. Når han står over for muligheden, kan han altid forstå det. Glem ikke, at han kun er 19 år gammel. Vi er ikke klar over denne alder, Hvad det betyder at nå dette niveau. Du skal tage et skridt tilbage for at forstå. De opnåede resultater er unikke. ”

“Når en spiller er hurtig nok, Når modstanderen giver ham plads igen, så er han for glad. Rum og effektivitet er afgørende for at blive en topspiller. Fodboldtrøje Frankrig Mbape er detonerende apparat af et spil. Jeg tror, at Deschamps og France Mbabe er alle klar til dette spil. Han vidste, at Argentina ville give ham plads. ”

Hvordan løser kernen i Portugal problemet?

Portugal blev tvunget til at være 1 til 1 niveau af Iran. Knockouts vil stå over for en stærkere Uruguay. Dette resultat skyldes, at Iran effektivt begrænsede Ronaldo’s spil. Selvom Quaresma scorede 1 mål, Men Ronalds begrænsninger kan ikke udøve sin energi. Scorede ikke, men tabte også sit eget straffespark til Messi Fodboldtrøjer Dame for at dekomprimere, En sådan portugisisk lederes magtesløshed, Blev også et hot spot efter spillet. Det bliver et centralt punkt for Rusland mod Portugal.

For Iran, hvor gruppen sandsynligvis vil kvalificere sig, Brug af midler til at begrænse Ronaldo er først, Så ser vi på, hvordan nogle af dette asiatiske hold gjorde det. Iran har vedtaget 451-dannelsen. Ronaldo sendte bolden for første gang, efter at han havde scoret to mål. Det blev dog opsnappet af rivaliserende spillere. Irans hensigt er at skære Ronaldos forbindelse med sine holdkammerater først.

Kerneaktørerne kan ikke roe sig ned og holdet kan lave fejl. Snart efter sendte Cedric en håndbold til straffesonen. Forårsaget uafgjort i Portugal for at afslutte Fodboldtrøje Portugal kan kun bide kuglen mod Uruguay. Hvis holdet ikke spiller godt, er det meget sandsynligt at gå ud. Fordi status for det nuværende Uruguay binære er fremragende. Ronaldo, Portugal, har skudt 3 skud 5 gange. Pass en trussel, 7 gange ingen partikler, Det er faktisk en ineffektiv verdensmesterskab.

Ozil vendte tilbage fra skade og slog sig sammen til træning

Forsvarende mester Tyskland Fodboldtrøjer Dame, De gennemførte træningssessioner til gruppens første kamp. De vil spille den første gruppekamp med Mexico.

For et par dage siden, Ozil har udført single recovery træning. Denne gang vendte han tilbage til træningspladsen for at træne med holdet. Ser afslappet, Der er ingen alvorlige problemer med kroppen. Høj sandsynlighed kan deltage i det tyske holds første gruppekamp.

Det er værd at nævne det Denne træning er også en åben træning for det tyske hold. Omkring 500 mennesker så på træningen af det Fodboldtrøje Tyskland hold på stedet. Kærlighed mødte også fansne på scenen før træningen. Det tyske holds træningsplads er omgivet af høje mure. Lough havde også plejet at praktisere lukket træning før. Denne træning er blevet en undtagelse.

Spanien rører ikke Argentina

For nylig sagde Spanien og Barcelona Fodboldtrøjer Dame legenden Puyol i et interview. Han er optimistisk om Spaniens verdensmesterskabsrejse. Men han påpegede også trusselen fra Argentina.

Puyol mener det Spanien havde bedre undgået at møde Argentina. Messi kan skade Spanien. Han sagde: “Så længe de har Messi, Argentina har altid været en frygtet modstander. Jeg håber, han kan skabe historie i VM. Fordi i mine øjne, Han er den bedste spiller i verden. ”

“Hvis Spanien mødes med Argentina i VM, Jeg vil være meget rolig om dette. Selvom jeg håber, at Fodboldtrøje Spanien vinder, Men jeg tror, at Argentina vil have flere muligheder. Fordi de har Messi, Der er ingen spillere på denne planet som han. ”

Jeg elsker kun Argentina

Messi, som snart vil lede VM i Argentina, er under meget pres. I hjertet af det argentinske folk, Han er håbet om moderlandet at vinde verdensmesterskabet. Fodboldtrøjer Dame Messi’s følelser for Argentina er også meget oprigtige.

Når interviewet i Argentina, Messi blev spurgt om muligheden for at spille på vegne af det spanske landslag før. Han svarede: “En af mine venner sagde engang til mig. Hvis jeg spillede til Spanien, Det var ikke længe før VM-mesterskabet. Men det betyder forskellige ting for mig. Jeg har aldrig haft denne ide, At vinde mesterskabet med Argentina er specielt. ”

Taler om udsigten til denne VM, Messi fra Argentina udtalte: “Jeg er meget sikker på dette hold. Vi arbejder meget godt, Der er mange dygtige og erfarne spillere. Men Argentina skal komme trin for trin. Jeg ønsker ikke at formidle: Vi vil vinde mesterskabet. Fordi Fodboldtrøje Argentina er det bedste, Disse oplysninger, Fordi Argentina faktisk ikke er det bedste. “

Argentina skal have højere krav til Messi

Boraldo, trofæetræner, der førte Argentina til at vinde VM i 1986, Fodboldtrøjer Dame sagde: Dette VM, Messi og andre argentinske spillere skal presses. Fordi de ikke er unge.

Bilardo sagde i et interview med medierne i Argentina, at Det argentinske landshold bør ikke betragte Messi som en almindelig spiller. I stedet skal han stille de højeste krav til ham. “Vi må lægge pres på ham … De er alle voksne. Skal være sådan her. Hvor længe kan de vente? Disse unge fyre kan stadig spille i 3 eller 4 år, næsten. Efter verdensmesterskabet vil de ikke være for meget frem til dem. Medierne giver kun 4 point og ingen forventninger. ”

For Bilardo, Det argentinske hold har styrke. Du kan drømme om at vinde VM-trofæet. “Ved at mange spillere spiller i de bedste hold i Europa.” Bilardo sagde det også Barcelona Messi er som andre spillere. Skal lære, “De, der vandt Nobelprisen, lærer stadig, Hvis ikke, er det ikke et godt eksempel. ” For dette års verdensmesterskab i Rusland, Bilardo sagde, at Fodboldtrøje Barcelona Messi skal have fuldstændig frihed. Har ikke brug for defensive opgaver.

Den stærkeste modstander i Manchester United

Ifølge rapporter, Yaya Toure ønsker at fortsætte med at spille i Premier League. Han sagde, om han vil blive i Fodboldtrøjer Dame Premier League, Så på vegne af andre hold mod Manchester City er det problem, der skal konfronteres.

” Den stærkeste modstander? Mattiech. Jeg hader ham, denne bastard. Det er altid meget svært at håndtere ham. Han er høj og stærk. Selv om det er svært at spille imod ham, er det sjovt at lege med ham. Han er meget stærk og stærk. Det er svært at finde spillere, der kan stoppe mig. Maltesisk er en af dem. Hans evne til at løbe er stærk. Han kan både lande og markere mennesker. Han kæmper altid. Er en meget god spiller. ”

Toure sagde: ” På grund af min familie, Jeg vil gerne være i Premier League. For mine børn er britiske. De går i skole her Der er også mange venner i Manchester City. Manchester er deres hjemby. Hvis jeg kan score imod Fodboldtrøje Manchester City, vil jeg aldrig fejre. Jeg ønsker ikke at møde dem. Men hvis jeg vil være i Premier League, Jeg bliver nødt til at møde det. “

Chelsea’s stærkeste konge vil ikke forlade holdet

Ifølge rapporter, Selvom Chelsea ikke har Fodboldtrøjer Dame Champions League til at spille næste sæson, Kanter ønsker også at blive på holdet.

Paris kigger allerede på den 27-årige Kanter. Hans franske landsholdsmedlem Mbappe sagde det også Kanter er den spiller, der skal underskrives af Grand Paris. Men Kanter havde en god tid i London. Han havde ikke til hensigt at forlade holdet.

I sommer sælger Chelsea mange overflødige spillere. Efter dårlig præstation denne sæson, De ønsker at genopbygge holdet. Imidlertid er Kanter stadig i Chelseas fremtidige holdbyggingsplan. Det er rapporteret, at hvis Fodboldtrøje Chelsea er villig til at lytte til citater, Drinkwater, Bakayoko og William forlod ikke deres hjem. Derudover har de fremtidige udgaver af Chelsea Azar og Kurtova ikke været afgørende. Det er rapporteret, at West Ham er meget interesseret i Drinkwater. De ønsker at byde på 30 millioner pund. Dortmund håber at købe ud Baschaya. Hans værdi er omkring 45 millioner pund.