Fernandinho og Manchester City fornyelse

Manchester City annonceret gennem den officielle hjemmeside, De har allerede gennemført en kontrakt med den brasilianske midtbanespiller Fernandinho, Den 32-årige midtbanespiller fik en to-en-halv-årig kontrakt med Fodboldtrøjer Dame Manchester City, Ny kontrakt indtil sommeren 2020.

Fernandinho og Manchester City kontrakten udløb oprindeligt denne sommer, Den fornyede kontrakt vil nå sommeren 2020. Under Guardiola, Fernandinho blev en integreret del af Manchester City midtbanespiller, Han spillede alle 23 league spil i Manchester City denne sæson, Scoret 2 mål og 3 assists. Manchester City Onsdag og Otamendi har lige afsluttet kontrakten, Nu låst en ny pagt af de vigtigste spillere, I øjeblikket førte Manchester City også Premier League med 12 point, En hånd har rørt ligatitel.

I sommeren 2013, Fernandinho sluttede sig til Manchester City, Hidtil spillede han 212 udstillinger Fodboldtrøje Manchester City scorede 19 mål, Hjælp Manchester City vinde 2013-14 sæsonen Premiership og League Cup double crown, Han hjalp igen Manchester City til at vinde League Cup i 2015-16.

Høj værdi er mit kompliment

Liverpool forsvarer Van Dijk sagde, Vil ikke føle angst for høje priser, Han troede, det var et kompliment til ham. Van Dijk til 7500 pund fra Southampton sluttede sig til Fodboldtrøjer Dame Liverpool, Han er vagt af det højeste værd i historien.

Van Dijk sagde: ” Høje priser får mig ikke til at bekymre mig, Dette er et kompliment til mit hårde arbejde, Så Liverpool er villig til at bruge pengene til mig, Jeg kan ikke ændre, hvad der er sket. ”

Liverpool, Chelsea og Manchester City er interesserede i at introducere Van Dyke, Men sidstnævnte lykkedes i sidste ende at slutte sig til hæren, Da han blev spurgt hvorfor han valgte Liverpool, Van Dijk sagde: ” Liverpool er et meget stort hold, Fanerne, spillerne og alt her er fantastisk. Hvert hjemmespil i Fodboldtrøje Liverpool er overraskende, Jeg er glad for at arbejde for denne klub. ” Liverpool vil spille mod league leader Man City hjemme næste mandag morgen.

Barcelona er ikke populært skåret

King’s Cup 1/8 endelig væk til Celta, Selvom Barcelona ikke kunne vinde, Men efter at coachen Valverde sagde, at han var tilfreds med resultaterne. ” Alle har deres eget synspunkt, Vi er tilfredse med nogle aspekter af spillet. Måske kan vi få bedre resultater, Men de kan også få os flere bolde. Tempoet i spillet er meget intens, Den anden side af røveriet er meget fremad. Fodboldtrøjer Dame Celta modangreb er meget truende, Selvfølgelig har vi også en trussel. ”

Ser frem til det andet ben i kampen, Valverde sagde: ” Vi kender Celta’s evne, De viste styrke i La Liga-kampen, Vis det igen i dag Den anden runde de vil gøre deres bedste, Vi vil gøre vores bedste. Vi respekterer dem meget. ”

Barweder understregede: ” Spillet er ikke populært, Alt skal afgøres, Vi kender modstanderens energi, Barcelona vil være årvågen. ” Fodboldtrøje Barcelona træner roste også målhæren Arnis: ” Han fungerede godt i alle positioner på frontlinjen, Han er frygtløs, Kan bidrage til målet. Selvfølgelig synes Barcelona spil for ham en lang, Fordi rytmen af La Liga-holdet er meget stærk. ”

Real Madrid ingen tid selvtilfreds

For nylig, Fodboldtrøjer Dame Real Madrid præsident Florentino aflagde en tale på den årlige julefest i Real Madrid, I sin tale, Florentino tilbagekaldte klubbens præstationer i 2017.

” Vores store præstationer lavet af klubben giver os også denne klub, Vores træner og vores spillere er blevet anerkendt verden over. Derudover modtog vi også FIFA- og UEFA-holdetildelinger og individuelle priser. Så jeg tror i år er et meget tilfredsstillende år for Real Madrid, I dette år har vi gjort store præstationer, Disse Real Madrid fans er også meget tilfredse. Vi har forsøgt at gøre umuligt muligt, Vi vil aldrig bøje os for vanskeligheder og udfordringer. ”

” For Fodboldtrøje Real Madrid dette års resultater, Vi er alle meget tilfredse, Men folk der kender Real Madrid ved, at vi vil vinde mere, Så vi har ikke tid til at være selvtilfreds. Vi bør bruge vores egen motivation i kampen for en ny mester, Fordi Real Madrids ambition er uendelig. ”

Chelsea mistede Adjara ingenting

Omverdenen mener, Chelsea stjerne Azar fremtid vil sandsynligvis forlade holdet gik til Bernabeu, Den tidligere Fodboldtrøjer Dame Chelsea-vogter Desailly mener, Selv uden belgierne, Holdet kan også være normal drift.

Men hele tiden Sladten mellem belgierne og Real Madrid forsvandt aldrig, Som parti havde han ikke bevidst at klarlægge sig selv. I den henseende Desai Li mener, Chelsea har selv tabt ace i holdet kan klare alting, Sagde han Som året efter Drogba forlod, Klubben fandt ham snart en erstatning.

Under hensyntagen til Chelsea’s Champions League i modstanderen af modstanderen er Barcelona, Desai Li på holdets seneste tilstand gav udtryk for bekymring. Fodboldtrøje Chelsea tabte til West Ham for nylig, Chelsea’s nuværende tilstand er ikke godt, ” Han fortsatte med at sige, ” Chelsea har brug for sejr for at hjælpe dem med at genvinde deres tillid, Med en god stat til at hilse Champions League-knockout afholdt i februar næste år. ”

United staff shortage har lettet

Pogba savnede weekenden på grund af suspension af løbet, Manchester United er mindre en kerneafspiller. Men for Fodboldtrøjer Dame Manchester United træner Jose Mourinho, Ikke alle dårlige nyheder heller. Det oplyses, at Jones, Ibrahimovic og Fellaini Kan spille denne weekend derby.

Jones og Fellaini var begge blevet såret i nogen tid på grund af skade, Ibrahimovic er kommet tilbage efter 4 spil fra bænkoplevelsen, Men de sidste to spil, Ibrahimovic kom ikke ind på listen. Mod Manchester Citys spil, Alle tre spillere vil være tilbage i lineup.

Alle tre spillere forventes at tjene som erstatninger hos Manchester United. Defender aspekter, Rojo, Smolin og Lindholm præstationer er bemærkelsesværdige. Midtpositionen, Ibrahimovic har ikke fuldt ud gendannet staten, Det er også svært at erstatte Lukaku’s placering. Men generelt, De tre spillere kommer tilbage, Kan lade Fodboldtrøje Manchester United i formationerne og on-site forsendelse blive lettere.

Giroud: Arsenal skal holde Özil

Arsenal angriber Giroud sagde, Ozil er holdets nøgleaktører, Behov for at holde det. Fodboldtrøjer Dame Ozil og Arsenal kontrakten udløber i slutningen af sæsonen, I de seneste spil, Endnu en gang tyder tyskerne på, at de er et uundværligt medlem af gruppen, I aftes og Kasakhstan by spil, Tyskere bidrager 2 pass 1 skud i 5 minutter i anden halvdel, Hjælp holdet til at vinde 5 mål.

” Det meste af tiden, Han kan gøre det bedste valg, Han ved hvornår man skal passere bolden Hvornår skal man skyde Når du er i en bedre position, Du tror altid, at han vil sende assister i stedet for at skyde, Selvom han scorede målet i dag Jeg føler mig glad for ham Han er vores feltkommandant, Er også en nøglespiller. ”

På grund af Rakazat såret, Girou erstatter optræden i anden halvdel, Han scorede også 2 mål, For sæsonen for at reducere spilletiden, Giroud sagde, at han var frustreret. ” Ja, fordi vi er alle konkurrenter, Vi ønsker alle at spille hvert spil, Hjælp Fodboldtrøje Arsenal til at vinde. Vi nyder alle at spille i European Cup, Men selvfølgelig ønsker vi alle at spille i ligaen, Så når Arsenal træner vil have dig til at spille, Du skal give den bedste ydeevne, Og Arsenal bliver en stor maskine kvalificeret små dele. ”

Messi: Barcelona er altid mit hjem

Messi sluttede endelig kontrakten med Fodboldtrøjer Dame Barcelona, Den nye kontrakt mellem de to parter udløber i juni 2021. Efter afslutningen af fornyelsen med Barcelona, Messi accepterede Barcelona TV interview, Og sagde Barcelona er deres eget hjem, Han drømte om at gå på pension i Barcelona.

Messi sagde i et interview: ” Det tager os tid at fuldføre fornyelsen. I dag er alt dette endelig færdigt. Jeg er meget glad for at kunne fortsætte med Barcelona, Som jeg sagde før, Barcelona er altid mit hjem, Jeg er glad for at blive her. ”

Messi sagde endelig, Vil fortsætte med at være en Barcelona-spiller til at skrive en rekord: ” Mit mål er at fortsætte med at vinde mesterskabet for Fodboldtrøje Barcelona, Lav en ny rekord i Barcelona, Skriv klubhistorie. Vi har evnen til at vinde disse titler, Håber vi kan vinde mere. ”

Buffon i Italien savnede verdensmesterskabet og græder og tårer

Italien savnede VM, Buffons helt tårer, Mennesker flytter. Med målmanden Lazio spillede Strax sand, Fodboldtrøjer Dame Buffon så tårer, Han er meget ked af det.

World Cup Europa play-offs, Italien tabte to runder 0-1 Sverige, Efter den første missede VM i 1958, Buffon græd som et barn efter andet ben. Straco sagde, ” Min far er min helt Men min idol har altid været Buffon, Se ham så ked af det, Jeg er meget ked af det Alle italienere vil se deres landshold ind i VM. ”

” Se Juventus, græd Buffon, Dette gør mig meget ked af det, Jeg føler det samme med alle italienere. Fodboldtrøje Juventus Buffon i det italienske hold skal have en anden afslutning. “

Real Madrid annoncerede Bell træning i muskelskader

Real Madrid erklærede officielt Bell skadet i træning, Bekræftet af lægen efter diagnose, Fodboldtrøjer Dame Real Madrid Bell venstre lår muskel fiber tåre, Frygt for at være fraværende i en anden måneds tid.

Real Madrid på deres officielle hjemmeside udstedte en erklæring: ” Bell følte ubehag i sit venstre ben efter træning på torsdag, I dag accepterede han lægeundersøgelsen, Bekræftet som en lang venstre muskuløs adductor muskelfibre dukkede op i den midterste tåre. ”

Ifølge rapporter, Jeg er bange for, at disse skader vil gøre Real Madrid Bell fraværende i en måned eller deromkring, Vil lade ham savne VM og andre vigtige begivenheder. Efter brydning fra Champions League mod Dortmund, Fodboldtrøje Real Madrid Bell har været rekreationere, Bare klar til at komme tilbage igen blev ramt af skaden. Bell kan endda være fraværende fra alle de resterende spil i 2017.